woelratje

Lineke de Lange
tel. (0598) 62 52 50

facebook logo
redactie woelratje

Stuur E-mail naar Redactie

gemeente veendam
Compaen
politie
de kompanjie
de braskŲrf
Goede Logo
pdf reader download 2

Download Gratis
PDF Reader


wijk- en buurt beheer team

Buitenwoel - Langeleegte te Veendam

 

Buurtnieuws 2016
Nieuws 2017
pizzabakker

Wij gaan pizza’s bakken!
Kom je ook?

Op vrijdag 21 oktober organiseert buurtvereniging Langeleegte voor kinderen bij Pizza in the box aan de Kerkstraat 76 te Veendam een Pizza bakmiddag. Kijk bij hier voor meer informatie

Open Tuindagen aan de langeleegte 138

open tuindag Carla Sjoerdsma

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 heeft Carla Sjoerdsma haar jaarlijkse  Open Tuin Weekend aan de langeleegte 138 te Veendam.

Tijdens dit weekend kunnen bezoekers tal van ideeŽn opdoen in de tuin van Carla die 600 m≤ groot is. Ontdek in deze tuin de mooie en bijzondere bloemen- en plantencombinaties, borders, verschillende vijvers met diverse zithoekjes en een heel leuk kaboutermuurtje.

180-9
179-9

Ook is er op verschillende plekken in de tuin keramiek verwerkt. En onder het genot van een kopje koffie of thee is het ook een mooie gelegenheid om met andere tuinliefhebbers tips en trucs uit te wisselen en vernieuwende ideeŽn op te doen voor de eigen tuin.

182-9 185-9

Tijdens onze gratis Open Dagen hopen we  u in onze tuin te mogen ontvangen op 18 en 19 juni.

Carla Sjoerdsma
Langeleegte 138

nextdoor

Buitenwoel op Nextdoor!
Meld je aan !
  ( 6 juni, 2016)

Ook de wijk Buitenwoel in Veendam is sinds kort op Nextdoor te vinden. Nextdoor is een gratis en besloten buurtapp voor een betere buurt. Je legt gemakkelijk en snel contact met de buren om je heen: zowel online als wanneer je elkaar tegenkomt op straat. Wordt ook lid van Buitenwoel Nextdoor, ga naar https://nextdoor.nl en gebruik de uitnodigingscode: AUKQC

Buurten in heel Nederland gebruiken Nextdoor al om:
Wijkinitiatieven op te zetten, behoeften in de wijk te inventariseren, Wijkbelangen te behartigen
Onderhoudspunten in de omgeving te
inventariseren en op de kaart te zetten.

nextdoor1

 Buurtpreventie op te zetten, een buurtwachtgroep te organiseren, een betrouwbare oppas te vinden
Tips te vragen voor de beste schilder in de buurt
Aandacht te vragen voor een weggelopen huisdier
Een nieuwe eigenaar te vinden voor een kinderfiets die te klein is geworden ff gewoon om die man uit de straat eindelijk eens met zijn voornaam gedag te zeggen. Duizenden buurten gebruiken Nextdoor om aan een prettigere, veiligere woonomgeving te
werken. De missie van Nextdoor is om de kracht van technologie te gebruiken om samen betere buurten te bouwen. Toegang kan via je pc of met een handige app op je smartphone.

uitnodiging_halloween-_001

Buurtvereniging Langeleegte organiseert
de gezelligste rommelmarkt van Veendam

Na vele verzoeken organiseert Buurt en Speeltuinvereniging Langeleegte op zaterdag 3 september van 9:00 tot 16:00 uur de aller leukste en gezelligste rommelmarkt van Veendam en omstreken.

poster rommelmarkt Langeleegte 3 september

Je legt een dekentje op de grond of neemt een eigen tafeltje mee. Wat wisselgeld en een goed humeur en zo ga je van start. Want wat is er nou leuker om tussen de uitgestalde spulletjes te snuffelen en voor een zacht prijsje  iets leuks te kopen.

De deelnamekosten  aan deze rommelmarkt zijn voor leden en donateurs is gratis en voor niet leden € 4,50.

Tevens is het mogelijk om een tafel van 1,80m x 80cm te huren voor € 2,00. Handelaren kunnen geen standplaats krijgen op deze markt.

Belangstellenden voor een plek op de rommelmarkt kunnen zich per mail opgeven voor 7 augustus bij Johan Tuntelder
 
voorzitter@langeleegte.nl en iedereen is van harte welkom.

Kinderactiviteiten Summerfun Veendam 2016 klik hier

summerfun veendam

Het is zomervakantie… en weer tijd voor Summerfun! En het wordt funtastisch dit jaar! In 2000 ging welzijnsinstelling Compaen in Veendam van start om tijdens de zomervakantie allerlei leuke en sportieve activiteiten voor kinderen van 6 t/m 14 jaar te organiseren.

summerfun kinderen veendam 2016

Inmiddels zijn we 16 jaar verder, de kinderen die toen meededen helpen nu als begeleider. En organiseren we niet alleen meer activiteiten in de zomervakantie. Ook op andere momenten en in andere vakanties kom je Summerfun tegen. Met niet alleen activiteiten voor kinderen maar ook om samen met het gezin te doen. En na de zomervakantie start de nieuwe Summerfun KidsKlup.

olympische spelen

De zomer van 2016 staat helemaal in het teken van sport. De Olympische Spelen in BraziliŽ, de Tour de France en het EK Voetbal in Frankrijk.

Summerfun blijft niet achter en organiseert deze zomer ook veel sport en spel activiteiten, maar natuurlijk ook andere leuke dingen zoals knutselen, een bingo enz.

Download hier het summerfun programmaboekje en hier het summerfun aanmeldformulier

Home | Wijk Beheerteam | Buurtnieuws | Buurtnieuws 2016 | Agenda | Activiteiten | Doelstelling | Wijkimpressie |